test

Fotbalul "curat" de alta data!

Luni 13.01.2014 a avut loc reunirea lotului echipei Otelul Galati. Ca de fiecare data, in ultimii ani, Steel Boys a onorat acest eveniment printr-un numar cat mai mare, mesaje, pirotehnie si incurajari. Au fost doua mesaje, unul cu trimitere la frica ce o au diriguitorii fotbalului autohton in ceea ce priveste priotehnia, in timp ce al doilea mesaj a fost pentru cei 3 suporteri ai echipei Lazio Roma, inca inchisi in Polonia. Lupta Galati!

Am obtinut o mica victorie, iar in urma comunicatului de mai jos, impreuna cu ceilalti suporteri care semneaza acest comunicat am reusit sa reintroducem in sigla noua a clubului, denumirea fireasca, cea care nu ar trebui sa lipseasca niciodata, a orasului nostru , Galati.Iata comunicatul...

 

In primul suntem romani si gandindu-ne la copii romani din mediile defavorizate,grupul Steel Boys si in acest an se implica in actiuni umanitare,menite sa ajute copii aflati in dificultate. Principalul eveniment este un spectacol umanitar in data de 13 decembrie ora 18:30 la Casa de Cultura a Studentilor Galati (CCS).Intrarea la spectacol se face pe baza unei invitatii care costa minim 10 lei.Invitatiile se pot procura de la numarul de telefon 0753 987 256.Tot la acest eveniment se pot dona haine si jucarii pentru cei mici.Va asteptam in numar cat mai mare.