Steel Boys

Grupul Steel Boys a luat fiinta pe 11 martie 2006. De atunci au trecut 8 ani de existenta, 8 ani de realizari, pasiune, perseverenta... [DETALII]

Galati

Inceputurile orasului Galati sunt greu de deslusit din cauza lipsei de surse documentare. Cercetarile întreprinse pâna acum... [DETALII]

16
Dec 12

Într-un fotbal tot mai murdar, în care valoarea banului a devenit literă de lege, în care sentimentele sincere au fost de mult înlocuite doar de interese ascunse, într-un fotbal în care plăcerea de a juca din dragoste și respect pentru suporteri și pentru clubul care și-a pus toată încrederea în tine, a dispărut, mai există câțiva supraviețuitori ai fotbalului romantic, al fotbalului jucat din pasiune. Unul dintre aceștia este... Alejandro Viglianti.

"Vigli", așa cum îl alintă fanii s-a impus încă de la bun început pe teren prin calitățile sale deosebite de jucător, dar mai ales în inimile noastre, prin calitățile sale deosebite de... om. Din păcate însă, zilele ce au trecut au venit și cu o veste care a întristat pe orice gălățean purtător al culorilor noastre. După o lungă perioadă în care a activat cu mândrie și demnitate în tricoul bunului nostru cel mai de preț, Oțelul Galați, argentinianul se retrage din fotbal.
Modul în care o face însă este copleșitor. Ghidat de dragostea maternală, dar și din pricina unei accidentări mai vechi, omul care a dat tot ce a putut mai bun din el pentru clubul nostru a hotărât că e momentul să se retragă din activitatea fotbalistică, neducându-și până la sfârșit contractul ce îl avea până în vară, astfel renunțând practic și la o sumă importantă de bani. În acest mod nu îl pierdem doar pe Viglianti, pe cel care a reprezentat clubul nostru în atâtea meciuri pe care le-a jucat în numele clubului nostru, ci mai ales pierdem pe omul Viglianti, cel de care ne-am atașat atât de mult cu toții, deși poate că majoritatea nu a avut prilejul să i se adreseze vreodată. Este vorba de o dragoste și un resepct pe care îl purtăm cu toții și de care suntem siguri că este conștient că i le purtăm și i le vom purta mereu, oriunde ar fi.
Pentru toți cei care vor să își ia rămas bun de la Vigli, adresăm un apel la care sperăm să răspundă pozitiv cât mai mulți suporteri. Astfel, va invităm să luăm parte cu toţii la conferința de presă deschisă publicului ce va avea loc luni, începând cu ora 13.00, la stadion. Suntem datori să fim prezenți într-un număr cât mai mare, arătându-i astfel  atașamentul și respectul pe care i le purtăm  celui care ne-a reprezentat cu mândrie în teren timp de atâția ani.
Mâine, cu toții la stadion!

 

Vaslui-Otelul 2014

Otelul Galati

Statistici site

Visitors
3
Articles
97
Web Links
9
Articles View Hits
333793