Steel Boys

Grupul Steel Boys a luat fiinta pe 11 martie 2006. De atunci au trecut 8 ani de existenta, 8 ani de realizari, pasiune, perseverenta... [DETALII]

Galati

Inceputurile orasului Galati sunt greu de deslusit din cauza lipsei de surse documentare. Cercetarile întreprinse pâna acum... [DETALII]

21
Dec 12

Deși toate celelalte țări est-europene au făcut trecerea la altă formă de guvernare, de la comunism la democrație, într-un mod pașnic, România a făcut excepție.

A fost nevoie de pierderea multor vieți pentru ca românii de astăzi să trăiască în ceea ce numim noi, democrație. Mulți copii nu și-au mai văzut părinții niciodată, multe soții nu și-au mai putut întâlni niciodată bărbaţii, mulți români au pierdut persoane dragi. Majoritatea dintre noi nu îi cunoaștem pe cei care și-au dat viața în decembrie 1989. Sacrificiul lor ne-a făcut însă să ne atașăm de ei, să le devenim pe veci datori și, deși mulți spun că sacrificul lor a fost în zadar, vremurile grele pândindu-ne la tot pasul, datoria aceasta pe care o avem nu e numai față de acele persoane care au fost ucise, ci mai ales față de idealurile pentru care aceștia au luptat și în care au crezut până la ultima clipă a vieții lor. Deși nu prea ne numărăm printre cei care au ieșit atunci în stradă și au strigat din tot sufletul "Libertate!", deşi poate că unii dintre noi nu erau născuți sau erau prea mici ca să poată lua atitudine față de evenimentele sângeroase de atunci, avem obligația morală să arătăm că jertfa eroilor Revoluției, nu a fost în zadar, să arătăm că ei nu au murit, ci vor trăi pentru totdeauna, prin noi și prin conștiința națională a românilor.

Toți cei care vor să aducă un omagiu eroilor din Decembrie ‘89, sunt invitați astăzi 21.12.2012, începând cu ora 18.00, la o acțiune comemorativă ce va însemna o depunere de flori, eveniment ce va avea loc la Monumentul Eroilor, situat în centrul orașului, vizavi de Prefectura Galați.

Vaslui-Otelul 2014

Otelul Galati

Statistici site

Visitors
3
Articles
97
Web Links
9
Articles View Hits
344862