Steel Boys

Grupul Steel Boys a luat fiinta pe 11 martie 2006. De atunci au trecut 8 ani de existenta, 8 ani de realizari, pasiune, perseverenta... [DETALII]

Galati

Inceputurile orasului Galati sunt greu de deslusit din cauza lipsei de surse documentare. Cercetarile întreprinse pâna acum... [DETALII]

05
Jan 13

Suporterii roş-alb-albaştrii pot îndura multe. Ni s-a demonstrat asta de-a lungul anilor, dar mai ales în ultimul an. A venit însă timpul să avem şi noi ceva de spus, nu doar să stăm pasivi în timp ce echipa noastră de suflet este aruncată de la unul la altul sau târâtă în mod constant în tot felul de scandaluri. Cineva trebuie să apere şi clubul nostru, nu doar să profite în mod constant de numele lui sau să încerce să se folosească de cei care iubesc aceste trei culori minunate.
Nu ne interesează numele persoanelor din conducere, nu ele sunt importante, ci spiritul clubului de care suntem alături în orice condiţii. Trebuie ca patronatul de acum sau din viitor să înţeleagă că la Galaţi există un număr mare de oameni cărora le pasă de soarta clubului şi nu vor sta cu mâinile în sân să asiste la distrugerea lui. Dorim ca pe această cale să transmitem acest mesaj d-lui Dan Adamescu - finanţatorul clubului -, d-lui Lucian Ciofoaia, preşedintele Consiliului de Administraţie: nu vom accepta niciodată ca cineva să batjocorească spiritul Oţelului! Dorim ca micile războaie de la nivelul conducerii să fie rezolvate bărbăteşte, iar clubul să fie adus din nou la nivelul la care am fost în trecut. Să fim aceeaşi echipă serioasă, care nu ieşea în evidenţă în presă, ci pe terenul de joc. De asemenea, am dori pe cât posibil să se facă publică strategia clubului pe termen lung, pentru a se înlătura alte supoziţii din start.
În acelaşi timp şi la fel de important, cerem transparenţă din partea actualei conduceri executive a clubului. Ne declarăm sătui de dezinformările din presă, de comunicatele care nu spun nimic concret, de lipsa de informaţii la care suntem supuşi zilnic de aproape un an de zile. Vrem doar adevărul! Iar acum ne uităm în direcţia d-lor Marius Stan şi Narcis Răducan. Nu mai vrem răspunsuri evazive când vine vorba de banii din Liga Campionilor, aduşi în visteria clubului şi datorită sprijinului acordat de noi la fiecare meci din campionatul 2010-2011. Pentru ataşamentul de care dăm mereu dovadă credem că merităm mai mult decât să încercaţi să ne transformaţi în marionete după bunul plac, când vi se pare că ceva nu merge bine. Suntem mai mult decât o masă de oameni fără creier, iar noi chiar suntem ghidaţi mereu doar de iubirea ce-o purtăm deopotrivă.
Suntem capabili de orice pentru binele clubului nostru şi cerem să fim respectaţi, iar ce s-a întâmplat în ultima vreme cu Oţelul este cu adevărat o lipsă de respect pentru întreaga suflare oţelară. Noi, toţi fanii, vom acţiona în mod repetat pentru a fi siguri de un viitor roditor al echipei noastre iubite. Mingea e în terenul dumneavoastră domnilor finanţatori/conducători. Încetaţi micile voastre războaie, a venit momentul ca suporterii să nu mai fie păcăliţi, dezinformaţi sau folosiţi drept marionete. Nu acesta este rolul nostru, iar Oţelul este mândria oraşului Galaţi şi ne vom apăra clubul cu orice preţ!

Semnează acest comunicat dacă eşti de acord cu cele transmise mai sus de fanii Oţelului

Vaslui-Otelul 2014

Otelul Galati

Statistici site

Visitors
3
Articles
97
Web Links
9
Articles View Hits
344854