Steel Boys

Grupul Steel Boys a luat fiinta pe 11 martie 2006. De atunci au trecut 8 ani de existenta, 8 ani de realizari, pasiune, perseverenta... [DETALII]

Galati

Inceputurile orasului Galati sunt greu de deslusit din cauza lipsei de surse documentare. Cercetarile întreprinse pâna acum... [DETALII]

01
Oct 13

Cele peste 20 de milioane de euro venite din participarea in grupele Ligii Campionilor si castigarea titlului de Campioana Romaniei, au venit ca un blestem peste echipa noastra. Insolventa in care se afla in momentul de fata clubul, vestile tot mai des aparute, cum ca din iarna Otelul nu va mai exista, ori rezultatele foarte proaste din sezonul trecut si cel actual, nu au indepartat pe toti suporterii Otelului. Aproximativ 5000 de otelari au fost alaturi echipei in intalnirea cu formatia din Bucuresti, Dinamo.

Grupul nostru s-a mobilizat ca de fiecare data si a organizat o coregrafie cat si un spectacol pirotehnic.

Suporterii din Peluza Nord, au pregatit o coregrafie, al carui mesaj a fost "Pregatiti pentru asalt!" acompaniata de multe stegauri in culorile clubului si un spectacol de lumina si culoare.

Atmosfera creata de suporteri nu a ajutat insa echipa sa castige, desi in prima repriza, lucrurile pareau sa se indrepte in favoarea noastra.

Tinem sa multumim tuturor suporterilor care au fost prezenti pe stadion, cat si celor care au sustinut echipa din Peluza Nord si care ne-au ajutat sa afisam coregrafia. Ii asteptam in continuare alatguri de noi, si speram ca de fiecare data, indifernet de situatia echipei, ori locul in clasament ocupat, sa fim mereu prezenti la datorie, pentru ca Otelul mereu va avea nevoie de noi si obligatia noastra morala, sa ii venim in ajutor, mai ales in momentele grele. Cu totii, tot inainte!

Vaslui-Otelul 2014

Otelul Galati

Statistici site

Visitors
3
Articles
97
Web Links
9
Articles View Hits
344865